Urnik za sezono 2019/20

Za sezono 2019/20 smo pripravile več različnih vadb, ki potekajo zjutraj, popoldne in zvečer. Vabljeni, da si ogledate urnik in opise (spodaj), nato pa se čim prej prijavite in si s tem zagotovite mesto v skupini.

urnik_2020

OPISI VABD:

Začetni tečaj je primeren za vse, ki se še nikoli niste srečali z jogo. Spoznali bomo osnovne jogijske prvine.

Začetno-nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste se že kdaj srečali z jogo, pa bi želeli obnoviti svoje začetno znanje in ga hkrati nadgraditi z naprednejšimi jogijskimi tehnikami. Hkrati je ta tečaj primeren za tiste, ki ste v Joga studiu Kranj vsaj en semester obiskovali začetni tečaj joge.

Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali začetni tečaj in za vse, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

Joga za dobro jutro je vadba za nežno prebujanje telesa in uma, s pomočjo katere boste nov dan začeli napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive. Jutranje prakse so primerne za vse stopnje vadečih.

V kolikor ne veste, v katero skupino se vpisati, nas pokličite. Svoje mesto v izbrani skupini si rezervirate tako, da nam pišete na info@joga-kranj.si ali nas pokličete na:

040 669 908 (Leja)
040 552 599 (Špela)
031 230 808 (Tadeja)