Cenik in splošni pogoji

Smo eden od ugodnejših joga studiev in vam ne zaračunavamo letne članarine.

Glede na vaše želje smo oblikovale različne pakete. Od klasičnih mesečnih vadnin pa do semesterskih. V sezoni 2019/20 prvo semestrsko obdobje traja od 2. 9. 2019 do 31. 1. 2020, drugo pa od 1. 2. 2020 do 28. 6. 2020.

JOGA V SKUPINI:

Vpiši semester in prihrani!

90-minutna vadba, 1x na teden za 5 mesecev: 245€ oziroma 179€ ob takojšnjem plačilu (prihranek 66€!).

90-minutna vadba, 2x na teden za 5 mesecev: 325€ oziroma 198€ ob takojšnjem plačilu (prihranek 127€!).

Poleg prihranka se z vpisom v semester zavežete, da joga postane del vaše rutine in redne tedenske aktivnosti. Iz izkušenj ugotavljamo, da tečajniki le na ta način najbolj napredujete. V Joga studiu Kranj vsako leto tudi skrbno pripravimo program, ki je zasnovan tako, da se znanje postopoma nadgrajuje (in z vajami napreduje) skozi prvi in drugi semester.

90-minutna vadba, 1x na teden za 1 mesec: 49€
90-minutna vadba, 2x na teden za 1 mesec: 75€

Lokacija: Joga studio Kranj, Jezerska cesta 58


INDIVIDUALNA JOGA (1-2 osebi):

Če si želite, da bi bila vadba joge popolnoma prilagojena vam, vam nudimo tudi osebni pristop. Individualna ura joge lahko traja 60 ali 90 minut.

Pišite nam za ponudbo.

Lokacija: Joga studio Kranj oziroma po dogovoru


JOGA ZA PODJETJA:

Pišite nam za ponudbo.

Lokacija: v vašem podjetju oziroma po dogovoru


PODATKI ZA PLAČILO:

Joga studio Kranj, Tadeja Gašperlin s. p.
Stranska pot 6a
4208 Šenčur

TRR: SI56 61000-0020182361
Namen: Lokacija / ime priimek / dan vaše skupine / ura
(primer: Kranj Janez Novak PON 17)
Sklic: ni potreben


Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo tečaja v skupini je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR (nismo zavezanke za DDV). Z nakazilom si zagotovite mesto v skupini.

V primeru izostanka vračilo plačila vadnine ni mogoče, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru, da ugotovimo, da gre res za izredno situacijo, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak v tem primeru se vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več.

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oziroma v semester, imate pa možnost v istem mesecu oziroma semestru izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, ki se izvajajo v Joga studiu Kranj.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, denarja ne vračamo, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Prvi obisk oziroma prva ura joge v našem studiu je lahko poskusna, če se z jogo še nikoli niste srečali in/ali če še ne veste, če bi se vpisali v Joga studiu Kranj. Cena poskusne ure je 5 €. V kolikor ste ta znesek že poravnali pred prvim obiskom in se potem odločite za vpis v tečaj, doplačate samo še razliko (torej še 44 eur v primeru mesečne vadnine).

V času šolskih počitnic in praznikov joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo individualne joge in joge za podjetja se izvede konec meseca po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov.

V primeru, da se vadba izvaja izven Kranja (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Pridružujemo si pravico do spremembe cenika in urnika.

Vadite na lastno odgovornost.

Za več informacij nam pišite.