Dobrodošli v našem svetu joge!

Joga studio Kranj nosi v sebi posebno zgodbo Leje, Špele in Tadeje, treh deklet, ki nas povezuje ljubezen do joge. Vsako med nami je na določeni točki življenja joga tako močno zaznamovala, da smo se odločile, da želimo to dragoceno znanje deliti naprej. Logičen korak je bil vpis v učiteljski tečaj (vse smo ga opravile v joga studiu Sadhana), sledilo je poučevanje. Najprej vsaka samo na svojem koncu, nato pa smo leta 2018 prišle do ugotovitve, da bi zgodbo o uspehu odslej želele pisati tudi skupaj, zato smo ustanovile Joga studio Kranj, v katerem poučujemo hatha jogo.

Celostni sistem hatha joge prinaša mnoge blagodejne učinke. S kombinacijo jogijskih položajev (asan), dihalnih vaj (pranajam), čistilnih tehnik (kriy) in meditacijo, sprošča živčno napetost, umirja tok misli in ohranja telo vitalno.

Različni pristopi in stili v osnovi temeljijo na tradicionalnem jogijskem znanju, ki smo ga prilagodile zahtevam sodobnega načina življenja, in ga skušamo vam – nam dragim vadečim – približati na čim bolj zanimiv in simpatičen način.

Brez vas nas ne bi bilo, zato že vnaprej hvala, ker nam zaupate. Spoznajte nas …

Processed with VSCO with f2 preset

Vabljeni tudi k ogledu URNIKA za sezono 2018/19!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s